Dj Mads

Om musikken & DJ´en

Den muntre skiveswinger, DJ Mads, spreder danseglæde med sit danseinsisterende 80’er pop!

Boney M
Abba
DanseOrkestret
Wham
Tøse Drengene
Pointer Sisters
RocAzino
Rick Astley
Depeche Mode

– og selvfølgelig også alle de nye fedeste dansehits!

Udstyret er kompromisløst state-of-the-art.
Kvalitet og driftsikkerhed er i topklasse.
Kun det bedste er godt nok.

Højtalere:
Active Speaker System: L-Acoustics, Yamaha, JBL, RCF

Mikserpult:
Allen & Heath, Pioneer DJ

Compact Disc Players:
Denon, Pioneer DJ

Lysshow:
Martin lightshow
LED spots
Sony projectors and smoke machines

Inviter kun tossede og danseglade gæster!
DJ Mads afstemmer musikken så man kan snakke sammen når man ikke danser (hvis man danser på bordene, så skal DJ Mads nok sørge for at man kan høre musikken!)  og kan bestille i baren, uden at råbe lungerne ud, her efter Corona, til bartenderen.  Der skal være fest over det hele.

Sørg for at:

  •  Baren , bordene og DJ´en står tæt ved hinanden, Ikke dele festen op i forskellige rum. Det resultere bare i en sand folkevandring rundt mellem rummene. De fulde folk bliver bare endnu mere forvirret og kan så ikke finde rundt.
  • Hellere for varmt, end for koldt, så de smukke kvinder og piger ikke sidder og kommer til at fryse.
  • Stedet ikke bliver FOR stort. Hellere mindre og intimt. Det skaber en go´ stemning. (DJ Mads har jo hygge-belysning med også)
  • Der er lidt forskelligt at vælge imellem i baren. Så alle kan få en tår over tørsten, hvis man har lyst, uanset om man er til øl, vin eller spiritus, peanuts eller franske kartofler, oliven, nødder, sardiner, vingeskudt søpapegøje, ellers bare en enkelt fadøl.
  • Forbered gæsterne på at festen er med musik og dans. Så kan de nå at finde de bedste dansesko frem, OG finde en babysitter . For de kommer jo sent hjem, når de skal danse den aften! (husk at bestille fodterapi, til næste dag. Tro mig dine fødder er ømme, når DJ Mads har gi´et den gas hele natten!)

DJ Mads råder over en meget bred musiksamling, fra 50’ernes gyngende rock’n’roll rytmer til moderne tiders hitparader. Men som DJ er Mads først og fremmest et produkt af 80’ernes højglanspolerede popdrøn.

DJ Mads debuterede ved sin egen årgangs afgangsfest fra folkeskolen i 80´erne. Det var dengang 45’ singlen havde kronede dage og Laban ikke anede hvor de skulle sove… i nat.

Med kufferten fuld af danseinsisterende 45’ singler sagde Mads farvel og tak – og drog ud i verden for at sprede danseglæde. Der blev danset fra de norske fjelde og hele vejen til den italienske halvø. Gæve tophueklædte gutter og jenter, bayerske ølstue gæster og dampende varmblodige sydeuropæere måtte overgive sig til DJ Mads’ insisterende danserytmer. Siden fik hver eneste lille landsbyflække, i hver eneste lille afkrog af go’e gamle Danmark, besøg af DJ Mads.

Bonden, der ellers var glad ved sine hjemmesnittede træskostøvler, måtte skifte til farvestrålende dansesko. Ingen undgik at blive smittet af danselysten når DJ Mads kom forbi.

Mere end 30 år bag mixerpulten er det gået hen og blevet for den muntre skiveswinger. Dengang var det jo især klubber DJ Mads huserede på – i dag har DJ Mads gjort fødselsdage, firmafester, tema-party´er  og bryllupper til sit speciale.

DJ Mads er flasket op med Kim Schumachers mega-maxi- mester-monster-hitparade. Duran Duran, Kool and the Gang, Wham og lignede vitaminberiget 80’er pop. Han indrømmer gerne, at hans hjerte banker for the Sound of the 80s. Så selvom DJ Mads ikke har svigtet discjockeyens idealer og fordybet sig i pladeudgivelser fra alle tider og alle genrer, er det altså først og fremmest the glory sound of the 80s, du kan forvente DJ Mads vil forkæle dine øregange med.